Ouderportaal
Lucas van Leyden
Openbare basisschool

Ouderparticipatie

Ouderparticipatie is de betrokkenheid van ouders bij activiteiten van school. U kunt op vele manieren participeren. Zowel incidenteel als meer structureel, zowel heel praktisch als formeel bij de Medezeggenschapsraad.

 

Wij hebben de hulp van ouders hard nodig. Zonder ouders wordt het lastig, zo niet onmogelijk, om bepaalde activiteiten te organiseren. Wij zijn daarom erg blij met alle hulp die u kunt bieden, zodat we het samen zo leuk en goed mogelijk voor uw kind kunnen organiseren.

 

We hebben de hulp van ouders nodig voor de begeleiding van kleine groepjes kinderen bij uitstapjes en activiteiten op school (zoals schoolreis, sportdag, culturele uitjes), het onderhouden van de groene pleinen, het cateren bij activiteiten, meedenken over beleid in de MR, creatieve ondersteuning bij het creatief circuit en het maken van decors voor schoolshows en de eindmusical, schoonmaken van kleutermaterialen aan het eind van het schooljaar en nog veel meer.

 

open avond

Dus of u veel of weinig tijd heeft, overdag of  ’s avonds beschikbaar bent: er zijn vele mogelijkheden. Wij hebben gelukkig veel ouders die op een of andere wijze een steentje bijdragen.

 

Meestal vragen wij om uw hulp via Schoudercom, maar het kan ook zijn dat we u persoonlijk aanspreken, intekenlijsten bij de deur van het lokaal hangen of een oproep in de Om-de-week-brief staat.

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren