Ouderportaal
Lucas van Leyden
Openbare basisschool

Onze kinderen zijn onze trots

wordle onze kinderenOnze kinderen zijn onze trots. Zij zijn de reden waarom wij ons met zoveel plezier en hart voor het onderwijs inzetten.

 

Elders kunt u in de schoolgids meer lezen over onze populatie. Daar staat onder andere genoemd dat wij uniek zijn in Leiden met onze gemengde populatie. Onze kinderen vormen een afspiegeling van de samenleving. Al deze achtergronden nemen zij mee naar school en daarmee wordt onze school verrijkt. Ieder kind is uniek met zijn of haar eigen ideeën, verhalen en kracht.

 

Wij zien onze kinderen ook als onze ambassadeurs. Zij weten als geen ander hoe het eraan toegaat op de Lucas van Leyden. Wij kunnen de mooiste teksten schrijven, prachtige verhalen vertellen, maar het gaat erom hoe ouders en kinderen de school ervaren. Wat u voelt, ziet en hoort als u in de school loopt. Stelt u dus gerust een vraag aan een kind op school of bij u in de buurt.

 

Niet alleen wij zijn trots op onze kinderen. Onze ouders zijn dat ook. Wij hebben hen gevraagd welke complimenten zij hun kinderen zouden geven en op de afbeelding ziet u wat er allemaal naar boven kwam.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren