Ouderportaal
Lucas van Leyden
Openbare basisschool

Aanmelden

Welkom op de Lucas van Leyden!

 

Wij maken graag kennis met u. Andersom vinden wij het belangrijk dat u met onze school kennismaakt voordat u uw kind bij ons aanmeldt. Naast onderstaande digitale rondleiding hebben wij een lijst gemaakt met veelgestelde vragen door geïnteresseerde ouders.pdf .

 

Wij zijn blij om te vertellen dat we weer fysieke rondleidingen in de school verzorgen! Wij vragen u om uw handen te wassen, een mondkapje te dragen en 1.5 meter afstand te houden. Zo kunt u veilig de sfeer proeven. Via onderstaand contactformulier kunt u een rondleiding aanvragen.

 

Wij werken volgens het 'protocol aanmelding primair onderwijs Leiden juni 2018'. Dit is de afspraak tussen besturen over de procedure van aanmelding, toelating en inschrijving in Leiden. Het protocol is gebaseerd op landelijke wetgeving.

 

Jongere zusjes en broertjes hebben voorrang bij plaatsing, mits zij voor de derde verjaardag zijn aangemeld. Het is fijn als jongere zusjes en broertjes direct na de geboorte worden aangemeld, zodat de school tijdig weet hoeveel plekken er nog vrij zijn voor nieuwe gezinnen.

 

Wanneer u heeft gekozen voor de Lucas van Leyden als basisschool voor uw kind, vul dan het Aanmeldformulier obs Lucas van Leyden - 2021 volledig en waarheidsgetrouw in. Een ieder met ouderlijk gezag dient het formulier te ondertekenen. Een aanmeldformulier wordt in behandeling genomen als uw kind drie jaar is geworden. U krijgt wel eerder een bevestiging van ontvangst. U kunt het aanmeldformulier downloaden, invullen, ondertekenen en opsturen naar de administratie (administratie@lucasvanleyden.nl).

 

De school bepaalt of uw kind toelaatbaar is. Dat wil zeggen, of uw kind binnen de toelatingscriteria van de Lucas van Leyden past. Hierin worden de ondersteuningsbehoeften van uw kind en het schoolondersteuningsprofiel obs Lucas van Leyden van onze school meegenomen. 

 

In de aanmeldprocedure Lucas van Leyden 2018 - stappenplan vindt u de gehele aanmeldprocedure stap voor stap op een rij. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met adjunct directeur Minke Reijst: m.reijst@lucasvanleyden.nl

 

Information for Expats

 

Hopelijk tot snel! We kijken er enorm naar uit u op OBS Lucas van Leyden te mogen verwelkomen!


Met vriendelijke groet,
 
Minke Reijst en Conny van Egmond
Adjunct-directeur en directeur OBS Lucas van Leyden

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren